Bodega

Zaterdag 26 September 2020
14:00 - 02:00
Bodega

Het hele weekend door kan je terecht in de gezellig ingerichte bodega voor een tasje thee of koffie. Daarnaast biedt de bodega een uitgebreide kaart met verschillende frisdranken, wijnen, bieren, cocktails en mocktails. 

Kom dus zeker even bekomen van al het feestgedruis en geniet in alle rust van een heerlijk aperitiefje met een bijhorend tapasbordje!

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!