Koop nu tickets

Afterwork Party

Donderdag 24 September 2020
18:00 - 23:59
Bodega

Donderdagavond met de collega's een stapje in de wereld zetten?! Vanaf 18 uur slaan we de kantoordeuren achter ons dicht en is iedereen welkom in de bodega voor een avond vol heerlijk dansbare muziek, cava, mocktails en meer! Ook degene die niet rechtstreeks van het werk komen zijn uiteraard welkom!

 

Wanneer? Donderdag 23 april van 18u00 tot 00u00

Tickets? 5 euro

Waar? Bodega

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!