Bodega vrijdagavond

Vrijdag 25 September 2020
19:00 - 02:00
Bodega

Het hele weekend door kan je terecht in de gezellig ingerichte bodega voor een tasje thee of koffie. Daarnaast biedt de bodega een uitgebreide kaart met verschillende frisdranken, wijnen, bieren, cocktails en mocktails. 

Kom dus zeker even bekomen van al het feestgedruis en geniet in alle rust van een heerlijk aperitiefje met een bijhorend tapasbordje!

Bloesemfeesten 2020 uitgesteld

Met spijt in het hart moeten wij jullie melden dat onze jubileumeditie van de Bloesemfeesten niet kan doorgaan zoals gepland van 23 tot 26 april 2020.
Deze beslissing doet pijn, maar de veiligheid van jullie allemaal en de bestrijding om het coronavirus in te dijken is nu prioritair.
Maar zoals jullie ons kennen blijven we niet bij de pakken zitten. We stellen nu alles in het werk om de Bloesemfeesten te verplaatsen naar 24 tot en met 27 september 2020, met een gelijkaardig programma. We hopen hier snel meer informatie over te kunnen geven.

De gekochte tickets blijven tot nader orde gewoon geldig. Hou je ticket dus zeker bij en we houden je op de hoogte van ons programma!