Koop nu tickets

Zwijndrecht Leeft

Zondag 27 september 2020
18:00 - 00:00
Grote tent
10 euro

De formule van zondagavond is heel eenvoudig: bekende liedjes, een groot podiumkoor, een krantje waar teksten in staan, en zingen maar! Smeer alvast jullie stemmen, want met vier kleppers van gastartiesten maken we er een gigantisch Zwijndrechts feest van!

Wanneer? Zondag 27 sept van 18u00 tot 00u00

Tickets? 10 euro, vvk en aan de kassa

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!