Koop nu tickets

Schlagerfeest

Vrijdag 25 september 2020
11:30 - 16:00
Grote tent
5 euro

Ook zo gek van Vlaamse schlagers?! Op vrijdagnamiddag toveren we de tent om in een groot schlagerfeest! 

Wanneer? Vrijdag 25 september van 11u30 tot 16u00

Tickets? 5 euro, op voorhand te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan de kassa

Waar? Grote tent

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!