Koop nu tickets

Mike Dreamer

Zondag 27 September 2020
19:30 - 20:30
Grote Tent
Nieuwe datum nog niet bevestigd!

Mike Dreamer zijn carrière begon reeds in zijn tienerjaren. Hij deed mee aan playback- & zangwedstrijden, wat hem meerdere ereplaatsen opleverde.
Vooral in het Waasland engageerde men Mike Dreamer steeds voor optredens op feesten en braderijen.

Na het opdoen van jaren ervaring schreef Mike zich in voor grotere wedstrijden,
op televisie ... met succes ! Hij bereikte de finales van de
Nu of Nooit-show en van de Soundmixshow (2 X) .
Nadien ontpopte Mike zich als een volwaardige, veel gevraagde
Entertainer, (kinder-)animator en presentator.

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiële feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!