Kidsland

Zondag 27 September 2020
14:00 - 17:00
Plein

Op zaterdag- en zondagmiddag is ravotten het sleutelwoord! Het terrein wordt omgebouwd tot een heus springkastelenpretpark. Alle kids tot en met 14 jaar zijn welkom om helemaal uit de bol te gaan!

Ouders en sympathisanten zijn uiteraard ook welkom om een frisse pint of koffie te komen drinken op ons zonnig bloesemterras!

Wanneer?

Zaterdag van 14u00 tot 17u30

Zondag van 14u00 tot 17u00

Tickets?

5 euro, enkel verkrijgbaar aan de kassa

Jeugdbewegingen in uniform: 3 euro

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiële feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!