Schrijf je nu in

Chiro Bistro

Zondag 27 September 2020
11:30 - 15:00
Grote Tent

Zin in steak, stoofvlees of een overheerlijk huisbereid vispannetje? Of gewoon zin om samen met familie en vrienden lekker uit eten te gaan? Dat kan tijdens chirobistro op zondagmiddag!

Wanneer? Zondag 26 april van 11u30 tot 15u00
Waar? Grote tent

Graag een tafeltje reserveren? Schrijf je nu in!

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!