Zondag 27 September 2020
18:00 - 00:00
Grote Tent

Elke avond opent in de grote tent de cavabar.

In de cavabar heb je een perfect podiumzicht omdat het zich op een hoogte bevindt. Kom er genieten van een lekker cavatje!

Dance & Bubbles - VIP tickets

Mag het voor jou ietsje meer zijn?
Er zijn ook een beperkt aantal Dance & Bubbles - VIP tickets te koop.

Wat?
  • inkom in de tent voor 5 personen
  • Een gereserveerd tafeltje in de cavabar voor 5 personen
  • 2 flessen cava en borrelhapje

Hoeveel? 100 euro, alleen online verkrijgbaar

Waar? Grote tent

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!