Zaterdag 26 September 2020
01:00 - 02:00
Grote Tent
Nieuwe datum nog niet bevestigd!

Bjorn Wendelen, aka DJ Ghost, kwam op zijn achttiende in aanraking met elektronische muziek (Rave Fm, Antwerpen, 1994). Na een succesvol project met Robert Armani uit Chicago werd hij al snel bekend en kon hij in de grotere discotheken gaan draaien.

DJ Ghost was ook een aantal jaren resident in Club Cherrymoon in Lokeren en speelde daarna in ‘Downtown’ (Chicago), Webster Hall (New York) en stond achter de draaitafels tijdens I Love Techno, Mayday, Innercity en Decibel Outdoor.

Hij runt ook een eigen platenlabel ‘Ghoststyle’ via Alphabet City (Duitsland) en maakt voornamelijk jump- en technomusic.

Bloesemfeesten 2020 uitgesteld

Met spijt in het hart moeten wij jullie melden dat onze jubileumeditie van de Bloesemfeesten niet kan doorgaan zoals gepland van 23 tot 26 april 2020.
Deze beslissing doet pijn, maar de veiligheid van jullie allemaal en de bestrijding om het coronavirus in te dijken is nu prioritair.
Maar zoals jullie ons kennen blijven we niet bij de pakken zitten. We stellen nu alles in het werk om de Bloesemfeesten te verplaatsen naar 24 tot en met 27 september 2020, met een gelijkaardig programma. We hopen hier snel meer informatie over te kunnen geven.

De gekochte tickets blijven tot nader orde gewoon geldig. Hou je ticket dus zeker bij en we houden je op de hoogte van ons programma!