Zaterdag 26 September 2020
01:00 - 02:00
Grote Tent
Nieuwe datum nog niet bevestigd!

Bjorn Wendelen, aka DJ Ghost, kwam op zijn achttiende in aanraking met elektronische muziek (Rave Fm, Antwerpen, 1994). Na een succesvol project met Robert Armani uit Chicago werd hij al snel bekend en kon hij in de grotere discotheken gaan draaien.

DJ Ghost was ook een aantal jaren resident in Club Cherrymoon in Lokeren en speelde daarna in ‘Downtown’ (Chicago), Webster Hall (New York) en stond achter de draaitafels tijdens I Love Techno, Mayday, Innercity en Decibel Outdoor.

Hij runt ook een eigen platenlabel ‘Ghoststyle’ via Alphabet City (Duitsland) en maakt voornamelijk jump- en technomusic.

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiële feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!