Bloesem Bier Festival

Zaterdag 26 September 2020
13:00 - 19:00
Grote Tent

Op zaterdag 25 april organiseert Bloesemfeesten voor de eerste keer in Zwijndrecht een bierfestival! Meer dan tien brouwerijen zullen tussen 13u en 19u hun beste brouwsels presenteren. Voor slechts 10 euro krijg je een uniek degustatieglas, een infoboekje en 3 bonnetjes om te proeven.

Naar het einde toe zijn er nog, door middel van een tombola, enkele biermanden te winnen van jullie favoriete brouwerijen!

Wanneer? Zaterdag 25 april van 13u00 tot 19u00
Tickets? 10 euro, enkel verkrijgbaar aan de kassa

Waar? Grote tent

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiƫle feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!