Nina Black

Vrijdag 26 April 2024
23:30 - 00:30 Grote Tent

Nina Black

Vanaf jonge leeftijd was het voor Nina al duidelijk: muziek en dans zijn haar grootste passies. Haar talent strekt zich uit over een breed scala aan dansstijlen, van energieke hiphop tot elegante ballet en levendige latin. Deze veelzijdigheid vormde de basis voor haar carrière als een allround DJ.

Nina's sets zijn een dynamische mix van genres - deephouse, house, r&b, dancehall, moombathon, dance, edm, en meer. Ze heeft het unieke vermogen om haar grenzeloze energie en enthousiasme over te dragen op haar publiek, elke keer als ze achter de decks staat. Haar sociale persoonlijkheid en levenswijsheid, meegegeven door haar ouders, schijnen door in haar muziek.

Haar keuze om een veelbelovende modellencarrière te verruilen voor haar ware roeping, muziek, spreekt boekdelen. Voor Nina is niets bevredigender dan te zien hoe haar publiek de tijd van hun leven heeft, wetende dat zij daar de drijvende kracht achter is. Haar avontuurlijke geest en durf komen tot uiting in elke set die ze speelt, waardoor geen enkele performance onopgemerkt blijft.

Bereid je voor op een ervaring die zowel visueel als auditief betovert. Maar wees gewaarschuwd: haar aanstekelijke energie is moeilijk te weerstaan! Nina mag dan een donkere naam hebben, haar muzikale talent zal ongetwijfeld een kleurrijk spectrum aan je wereld toevoegen.