Koop nu tickets

Polarbees

Vrijdag 25 september 2020
21:00 - 02:00
Grote tent
6 euro vvk, 8 euro kassa

Op vrijdagavond wanen we ons in een knusse berghut waar Duitse Schlagers en Nederlandstalige meezingers geen uitzondering zijn. Kom de benen van onder je lijf dansen op Polarbees

Gratis vaten en sneeuwkanonnen!

Naast een hoop gratis vaten en sneeuwkanonnen zal ook de befaamde houten bloesemchalet met Flügel en Jägermeister aanwezig zijn!
Kom gerust verkleed!

Bloesemfeesten 2020 afgelast

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten wij met veel pijn in het hart melden dat ook de Bloesemfeesten eind september zullen worden afgelast. We zullen vanaf nu al onze energie steken in een volgende editie, op een nog nader te bepalen datum.

Had je reeds tickets gekocht? Dan kan je je geld terugkrijgen door een e-mail te sturen naar info@bloesemfeesten.be, met vermelding van naam tickethouder, barcode ticket en het rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gestort worden.

Sponsors worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Sponsors die per vergissing geen mail ontvingen, gelieve zelf contact op te nemen met sponsoring@bloesemfeesten.be.

Wij willen bij deze nogmaals onze sponsors, vrijwilligers, partners, leveranciers, artiesten en potentiële feestvierders bedanken... De 25ste editie van de Bloesemfeesten komt er, met enige vertraging... maar het zal een knaller van formaat worden!

Stay safe everyone en tot snel!